Product, Social, Workshop

NIEUW/TALENT

Project details

In samenwerking met

Vitalis WoonZorg Groep

Initiatiefnemers

Sylvia van Aggel, Maaike Mul & Wendy van Zon

Category

Product, Social, Workshop

NIEUW/TALENT 

 

Klussen, raskatten verzorgen, zingen of fotograferen; iedereen heeft wel een passie of talent. In het project NIEUW/TALENT gaan de medewerkers van Vitalis op zoek naar hún passie of talent en een manier hoe ze dat kunnen gaan delen met bewoners! 

 

NIEUW/TALENT laat zien dat passie en talent van alle leeftijden is. Het project bestaat uit twee delen. Een inspiratieworkshop op basis van design thinking waarin medewerkers een originele manier gaan verzinnen om zijn of haar passie en talent in te  delen met bewoners. In het tweede deel gaan de medewerkers zelf aan de slag om een activiteit te organiseren waarin hun passie of talent centraal staat. Dat levert bijzondere en persoonlijke avonturen op voor zowel de medewerkers als bewoners!

 

NIEUW/TALENT heeft als doel de passies en talenten van medewerkers niet alleen te (her)ontdekken maar ook te delen. Zo krijgt ieders passie en talent de ruimte, ook op werkvloer. Deze visie heeft meerwaarde voor de medewerker, want wat je doet met plezier daar wordt je gelukkig van. Maar ook voor de bewoners, door samen deze passies te delen en ervaren. Hiermee wordt de aandacht verlegd van zorg naar algehele welzijn. Passie en talent komen zo centraal te staan binnen de zorg en dragen bij aan zowel het levens- als werkgeluk van de bewoners en werknemers van Vitalis.

Malou_Beeld8
Nieuw Talent Groot.00_01_05_22.Still004
Share on
Previous

Aan de Poel – Borden